Excursió als Aiguamolls de l\’Empordà, 29 de maig

El 29 de maig els LL/D vam anar d’excursió als Aiguamolls de l’Empordà.
ens vam trobar tots a les 9h del matí per agafar l’autocar i començar el que va ser una gran excursió.

Els LL/D, per no perdre la costum, ens van deixar d’allò més sorpreses. Van ser tots/es uns valents i van caminar que donava gust. Estaven molt atents a les explicacions del nostre convidat d’honor, l’Albert (Un expert en ocells i un ex-cap de l’agrupament).

Els LL/D vam veure l’ànec coll-verd, l’ ànec griset, el cucut, oreneta vulgar, la cigonya blanca, les cames-llargues, fotja, gavià argentat, a part de les tortugues d\’aigua europees i  “les gambes” (que en realitat eren crancs de riu però alguns tant contents de dir que havien vist gambes).

vam arribar fins a la platja on ens vam quedar per dinar. Els més calorosos, tots decidits, es van tirar a l’aigua en calçotets. És ben bé que tenim uns LL/D impressionants! Cada vegada ens deixen més sorpreses. Després, també teníem els que es volien convertir en croquetes. Anaven a l’aigua i au! A tirar-se per terra i després és clar la sorra els molestava.

Tot i així, quan vam arribar al lloc on ens venia a recollir l’autocar, cap d’ells es va quedar quiet, tot hi haver fet una gran caminada, no van deixar de jugar i fins i tot van estar mirant algun ocell més.

P.D.:  Els mosquits van ser els nostres “amics-enemics” i companys durant l’excursió. Em sembla que cap de nosaltres hem tornat a casa sense cap picada de mosquit…

 aaah!!! i felicitar a tots els LL/D per la seva assistència i participació  a l\’excursió. Ens va agradar molt compartir una excursió com la que vam fer amb tots ells/es.

Una abraçada i fins la pròxima!

(pròximament, més fotos)

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *