Campament P/C: La Ruta del Ferro!

El diumenge 27 ens vam trobar al camp de futbol vell de la Bisbal per anar a Sant Joan de les Abadesses. Amb nosaltres varen venir els LL/D que van quedar-se a la Vall de Bianya.

Un cop arribats, els P/C, a l’Alberg Ruta del Ferro (als afores de Sant Joan de les Abadesses) vam voler escapar-nos del fred que feia i, aprofitant que feia bon temps, vam jugar un… dos… bé, uns quants partits de beisbol. Val a dir que durant el campament, aquest es va convertit gairebé en el nostre esport nacional!!

Havent dinat vam fer uns balls populars i vam jugar a la figa… crec recordar que ningú es va lliurar de quedar aixafat i tothom, qui més qui menys, va acabar dient: FIGA!

A la tarda més beisbol! I després de sopar ens vam fer un fart de riure (fent i) jugant a l’indi.

De bon matí, el dia 28, ens vam posar seriosos i, picnic en mà, vam anar cap a Ripoll fent un dels dos trams de la ruta del ferro que teniem just sortint de l’alberg. Van ser 9 km que vam aprofitar per fer uns quants (molts!) punts de Geocatching. Un cop a Ripoll vam fer la descoberta i poca cosa més ja que en aquestes dates aviat és fosc.

Un cop a l’alberg vam sopar i vam fer un joc de nit de por. Resumidament es tractava d’anar a fer un punt de geocatching nocturn… però pel camí la cosa es va espatllar. Vam sentir fressa, vam veure un cadàver…

 

NOOOOOOOO!!! Innocents!!!! (Bé, el cadàver hi era… però era un ninot!)

Després d’algun ensurt, vam anar a dormir i l’endemà al matí vam fer el segon (i darrer) tram de la ruta del ferro. El dia 29 el camí ens va dur a Ogassa, un petit poble on vam fer amics ^^

 

De tornada vam fer una de les coses més divertides del campament: un taller de cotxes pel joc de nit. Un cop els vam tenir enllestits vam sortir a fer una cursa sota la fina pluja que queia. No cal dir quin va ser el resultat… vam acabar ben empastifats de pintura i rient un piló mentre destrossàvem els cotxes.

Per acabar la nit vam fer un tot s’hi val i un petit ressopó de revisió del campament.

L’endemà vam recollir i vam fer cap a la Bisbal, via la Vall de Bianya on vam recollir els LL/D!

 

I res més, dir que l’experiència va valer prou la pena i esperem repetir ben aviat! Moltes gràcies per fer-ho possible!!!

 

Atenció Pioners, la unitat entra en acció!!!!! 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *