Cau del dia 13 desembre

 

Aquest dia de cau la unitat de pioners el va dedicar a actualitzar l’apartat que tenim a la web, ja que feia temps que no ho feiem.

Les raons del pas del temps és que les havien d’escriure els propis pioners i com tots sabem aquestes epoques van una miqueta estrassats (examens).

Vam anar a casa un dels caps i allà ens hi vam posar. Primer vam escriure la noticia de l’excursió a fires de girona (basicament la va escriure l’enric amb l’ajuda de tots), després el cau amb tecnologic (els videojocs) que la va escriure en gran part l’adrià. Finalment ens vam posar a escriure la del moli d’en frigola en la qual i van participar la mariona, en marti, la cristina i en josep que s’anaven passant el portatil. La sorpresa va ser un cop van marxar tots els pioners i vam anar a mirar com havien quedat i ens vam adonar que la del moli no s’havia penjat i ja haviem borrat el document. Ara tocarà tornar-la a fer.

També vam aprofitar per mirar la pel·licula sopa de lletres. Quina por que van passar els meus pioners, en veure que si mai en fan una el temps passa per tots.

Una altre cosa que vam decidir va ser que aniriem al diumenge a veure el girona.

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *