Semiraid per les Gavarres

L’excursió començava plovent per això no ens ha fet enrera per fer l’excursió que teniem preparada. Hem pujat a Santa Llúcia, hem fet una revisió de motxilles i hem donat el carnet de raid i la ruta a seguir. A les 7 ens haurem de veure als 4 camins de Sant Sadurní. Per devant quedaven 15 km a peu, plens de proves, pistes i reflexions.

Els caps hem anat a dinar a la Bisbal, pendents de l’evolució de l’excursió i les caravel·les han anat seguint el full de ruta que els hi hem donat i no s’han perdut.

Una hora abans del que teniem planejat hem anat als 4 camins i ens hem trobat les caravel·les. A partir d’aquí hem seguit a peu fins el cobert on hem fet el vibac.

Hem fet una revisió de la ruta del raid, hem muntat el puzzle que estava amagat en diferents llocs al llarg de la ruta, hem fet una petita reflexió i també hem aprofitat per fer la revisió del 100 1. També hem tingut temps de jugar al recorrido abans de sopar.

Ben sopat, una mica de xerrada i a jugar a l’indio per acabar de quedar cansats. A quarts d’una a dormir de vibac, sí sí, sense tendes. Doncs la veritat que hem dormit de perles i el temps ens ha respectat.

Al matí ens hem aixecat amb un dia esplèndid i hem anat caminant fins la Bisbal passant per Monells i el Puigventós. En un parell d’hores ja hi hem arribat.

Un cop a la Bisbal ens hem menjat un gelat i cadascú cap a casa abans de l’hora de dinar.

Per ser la darrera excursió de l’any ha estat molt i molt completa.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *