Excursió a la Platja de Pals

Ahir erem pocs, molt pocs, menys de la meitat, és una mica així trobar-te en aquesta situació, però els exàmens, els fins de cursos, i tot plegat fa que sigui difícil ser a tot arreu. A més a més feia mal dia. Tot i això no ens vam arronsar, i vam anar cap a Pals a la Platja. La veritat és que el dia es va aguantar i no ens va ploure, però tampoc va fer prou bon temps com per banyar-nos.

El que si que vam aprofitar va ser el matí per fer un petit torneig de voley platja on hi va haver algun punt més que digne i professional. Un cop acabat el torneig ens vam remullar els peus i vam estar preparant activitats per la Jamboree.

Ben dinat, ens vam plantar a l’Estartit a veure la mare de la Cristina i em va tallar els cabells, mentres els altres feien el café. Un cop em van pendre el pèl amb estil ens vam anar cap a la Bisbal al Cau, i poc després cap a casa.

Un Cau extrany, típic de final de curs.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *