FO.CA a ca l’Aldrich

Primer de tot, demanar disculpes per no haver pogut anar a la Diada del Pensament, ja ens hauria agradat molt, tant a mi com en Jordi.

Aquest cap de setmana ha sigut tot un no parar. Dissabte ens vàrem separar en Jordi i jo, ell per una banda va anar direcció Barcelona amb en Ferran a fer Trinca (formació per campaments internacionals), cosa que necessitàvem fer, ja que com tots sabreu aquest estiu ens espera una de bona!

Bé aleshores jo amb GPS en mà, em dirigia cap a ca l’Aldrich a fer la tercera FOrmació de CAps, i com no, sense en Jordi fent de Guia vaig acabar fent voltes, però tot i així ho vaig trobar bastant bé!

Un cop allà lo típic, benvinguda, esmorzar i a començar el cap de setmana. Aquest cop el nostre eix d’animació era un Viatge a Lourdes com si fòssim l’INCERSO, aburrit no? DOncs no!!!! Tot lo contrari!

Entre conferència i conferència, feiem activitats, temps lliure. Per resumir, vàrem fer diverses ponències com Primers Auxilis i Farmaciola, Jocs com a eina educativa, L’estat Afectiu, cognitiu, físic, social i espiritual de les diferents branques. (tot això i ben aburrit?? doncs no! tot gràcies als magnífics ponents que tenim que ens ho fan de manera dinàmica i entretinguda, i a més a més aprenent!).

Vàrem aprendre jocs nous, cançons, cantar i moltes altres coses.

Sopar, arribada de’n Jordi de Barcelona i la visita sorpresa de Jaume Barris, que ens va fer un concert per la “tercera edat”, entre cançons, cal recordar Baila el Chikichiki, El Ball del Geganter, el Sol i la Lluna, entre d’altres.

Per contra, arribem a diumenge, fem conferències, xerrem amb els altres amics CAPS, i cap a la Bisbal.

Ens sap greu que hagi estat tant curta i que només quedi un cap de setmana.

Però tot i així donar gràcies a tots els Ponents, els CAPS dels CAPS, i per suposat, com no, als altres CAPS d’altres agrupaments, Blanes, Olot, Calella, Girona, Figueres, Salt, Arenys,i molts més que no m’enrecordo!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *