Inscripcions Curs 2022-2023!


Després dels campaments d’estiu i unes llargues vacances sense veure’ns, les inscripcions del curs 2022-2023 ja són aquí!

Com els darrers anys, hem habilitat aquest espai on podreu trobar tots els documents necessaris per a realitzar la inscripció d’aquest nou curs. Us estarem esperant el dia 16 de setembre de 17 h a 19 h al Cau (C/ La Font, 11) perquè ens feu arribar aquesta documentació.

Per altra banda, un any més donem l’opció de fer la inscripció telemàticament! Així que un cop els documents siguin omplerts i signats (certificat digital) ens ho podeu fer arribar a través del nostre correu electrònic: [email protected] (data límit 16 de setembre).

Ens veiem aviat famílies,
Sempre a punt!

DOCUMENTS INSCRIPCIÓ:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *