Sortides de branca | 1-3 de desembre


El passat cap de setmana 2 i 3 de desembre es van dur a terme diferents sortides de branca.

El divendres 1 i dissabte 2, els Castors i Llúdrigues van realitzar la primera sortida de branca al nostre Cau.
Durant la sortida es va haver d’enfrontar a dos grans reptes: escapar del llop ferotge i trobar el llibre dels contes màgics que els havia robat el llop.

Tot això, i amb molt d’esforç i ben units ho van aconseguir.
A més, van realitzar diferents jocs, proves, gimcanes i van fer els objectius del curs.
Va ser una sortida plena d’aventures i bons moments.

La branca de Llops i Daines va marxar a Reus, al Cau de l’AEiG Montsantcim. Van fer un eix on es convertien en espies treballant coses com el treball en equip i les qualitats i habilitats personals. S’ho van passar genial!

Els Ràngers i les Noies Guia van anar a Samt Marçal. Allí van treballar els conceptes basics de l’escoltisme pels infants nouvinguts i les seves properes decobertes.

Els P/C es van quedar al cau, on van seguir fent coneixença mitjançant diverses dinàmiques i jocs. També van introduïr-se en els debats, on van posar punts en comú de cara a tots els debats que es faran al llarg del curs. A més, van veure una pel·lícula on van treballar i debatre sobre les bones i males influències, i com afecten aquestes en les seves vides. Finalment va venir el Julià, d’EKO Project, a fer-los una descoberta sobre el camp de refugiats de Vasilika, a la frontera entre Grècia i Macedònia. També va explicar-los les seves vivències personals durant el temps que fou allí i, per acabar, els Pioners i les Caravel·les van poder resoldre inquietuds que tenien sobre aquest tema.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *