Trobades de branques de la Demarcació de Tarragona


El passat 27 i 28 de maig es van dur a terme les trobades de branques de la Demarcació de Tarragona. Els Llops i les Daines van assistir a l’Allioli, els Ràngers i les Noies Guia a la Roquefort i els Pioners i les Caravel·les a la Gaspatxo.

Allioli, la salsa dels Llops i les Daines!

Els LL/D es van trobar a un terreny de Duesaigües on, només arribar, van descobrir un portal i uns personatges que els explicaren la història d’aquest i els repartiren en gremis amb la resta d’agrupaments. Tot seguir van fer jocs de coneixença per tal de fer més cohesió i presentar-se davant els membres del seu gremi.

Després de dinar va arribar l’hora de fer servei al terreny o realitzar una descoberta pel poble de Duesaigües. Uns quants grups es quedaren al terreny i van ajudar a arreglar zones del terreny que estaven una mica deteriorades i a millorar les instal·lacions d’aquest. La resta de grups visitaren el poble i feren una descoberta visitant tots els racons i descobrint la història que hi ha darrere Duesaigües.

A la nit va arribar l’acció, un  ésser estrany es va escapar del portal i els Llops i les Daines, amb l’ajuda d’una simple espelma i per gremis, van haver de buscar notes que l’ésser havia deixat pel terreny. Tot i així aquest corria per allí i espantava als infants. Sort que són molt valents i valentes i van aconseguir capturar-lo a partir de les notes trobades!

I per fi va arribar la famosa competició entre caus! Diumenge al matí els LL/D de cada agrupament va competir contra la resta per fer-se amb l’esperat premi. Després d’un matí molt dur i un gran treball en equip, els i les nostres Llops i Daines van aconseguir quedar invictes i rebre el gran premi. Som mestres en Alliolis!

 

Gaspatxo, la salsa dels Pioners i les Caravel·les!

Els Pioners i les Caravel·les van anar a Ulldemolins per a participar en la trobada de PiCs de la Demarcació de Tarragona.

Van realitzar diferents activitats en grups on hi havia gent de tots els agrupaments i van compartir moltes anècdotes i històries sobre la seva vida al cau. Tot va anar molt bé i van fer molts amics i amigues al llarg d’aquests dos dies.

“És una experiència que ens agradaria recomanar a tothom que pugui anar-hi els futurs anys perquè és molt satisfactòria! Ens fa molta il·lusió haver-hi format part”, diuen els Pioners i les Caravel·les.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *