Sortida de branca de LL/D


El passat 18 i 19 de febrer, els Llops i Daines van fer una sortida de branca. Tot va començar divendres on, al vespre, els esperaven per a una missió important.
Es tractava de tres instructors d’una associació que busca espècies d’animals noves els quals necessitaven investigadors i investigadores per a completar el projecte.
A la nit van fer un joc de proves el qual havien d’aconseguir trobar el número secret i aconseguir la sorpresa. Tots els nens i nenes van resoldre l’enigma i s’emportaren el llibret de l’expedició, el qual servia per anar completant segons anessin trobant pistes dels animals.

Dissabte al matí van agafar l’autobús i es dirigiren cap a Vallfogona de Riucorb. Durant tot el dia van fer jocs, descoberta del lloc i activitats. Finalment, a la tarda s’encarregaren d’anar pel poble a buscar petjades i rastres d’animals on, després de molt esforç van aconseguir completar el llibret i, per tant, ajudar a l’associació.
A la nit va arribar una vetllada la qual tant nens i nenes com caps van gaudir. Es tractava d’un taller d’estrelles el qual va servir per conèixer les constel·lacions més importants i els seus mites. Un cop foren experts del tema, van dirigir-se a una zona fosca on pogueren veure les constel·lacions i observar el gran que és l’Univers.

Diumenge al matí els Llops i Daines carregaren motxilles i feren una ruta fins a l’Ametlla de Segarra, un poble del costat. Va ser una estona per gaudir del lloc i de la natura.

Finalment, van pujar les famílies al poble on hi feren un dinar de germanor.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *