Els R/nG visiten Tarragona i fan una descoberta sobre sexualitat


El passat dissabte 11 de febrer, els ràngers i noies guia van marxar de sortida d’un dia a Tarragona.

De bon matí, van agafar forces amb un bon esmorzar al cau i seguidament, van agafar l’autobús per arribar a Tarragona. Van fer una descoberta en petits grups per tot el casc antic i la zona romana de la ciutat. En certs espais havien de realitzar un joc per tal de presentar-se finalment a la gran competició final, on concursaven contra els millors de cada grup.

A la tarda, van anar a fer una descoberta sobre sexualitat a l’espai Jove Kesse de Tarragona, on dos experts del tema van preparar un grapat d’activitats per comprendre certs conceptes i resoldre dubtes i inquietuds que els nens i nenes tenien.

Al finalitzar la descoberta, van berenar i van tornar cap a La Canonja.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *