Cau conjunt


Aquest passat dissabte 10 de desembre, l’AEiG Bisbe Borràs vam fer cau conjunt. A la primera meitat d’aquest, ens vam separar per branques però d’una manera diferent: els i les caps estaven intercanviats! Al principi els infants i joves no entenien res i anaven una mica perduts però, al final, tothom va coincidir en que havia estat una bona experiència el fet de tenir altres caps per un dia.

En aquest espai en que ens vam separar per branques, totes vàrem treballar la participació, tot i que en diferents àmbits. C/LL va treballar la participació entre ells i elles mitjançant el respecte a les opinions dels altres i el fer i deixar fer. LL/D va treballar la participació en el gran grup fent que es respectessin entre ells i elles i no tinguessin vergonya al expressar-se davant de més gent. R/nG treballaren els rols de participació mitjançant dinàmiques en que ells i elles havien d’adoptar aquests rols i actuar segons aquests. P/C van treballar la iniciativa mitjançant la participació fent un seguit de dinàmiques i activitats per, tot seguit, crear un debat. Finalment, tant Truc I com Truc II van treballar la participació en el teixit associatiu que ens envolta, adonant-se de la implicació que tenen, per exemple, en les entitats i persones de La Canonja.

Totes les branques van extreure unes reflexions molt interessants.

A la segona meitat del cau, tots i totes vam anar a la Plaça Catalunya per tal de tenir un moment més lúdic amb la resta de l’Agrupament. Així doncs, férem danses conjuntes i ens ho vam passar molt bé on tothom va gaudir. A més, vam treure a passejar la Paella i aprofitàrem per presentar-la als infants i joves de l’Agrupament ja que, de moment, encara és nostra!

grupconjunt1  grupconjunt2

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *