Sortida de branca de R/nG i AGO


El passat 19 i 20 de novembre, els ràngers i noies guia van marxar de sortida de branca a Reus, on van dormir al cau del Montsantcim.

Durant el matí de dissabte van fer cau conjunt amb els R/nG del Montsantcim, on van poder conèixer-se entre ells i elles mitjançant jocs de tot tipus.

A la tarda van fer una descoberta per Reus i que l’equip de caps els hi havia preparat. Aquesta consistia en que els nens i nenes eren Youtubers i havien d’anar fent proves i gravant-se actuant com aquests.

A la nit, i després de sopar, tots i totes es van dirigir al centre de Reus on van jugar a “polis i cacos”. Al matí següent, l’equip de caps els hi va preparar una altra activitat que consistia en una petita gimcana.

rng

Al finalitzar la sortida, els R/nG estaven molt contents d’aquesta i van dir que “havien fet molta feina però que, sobretot, s’havien divertit“.

A més a més, el diumenge 20 de novembre, un grup de caps de l’Agrupament va assistir a l’AGO, l’Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, la qual es va celebrar a Manresa i era la 40a edició. Al plenari, on hi van assistir més de 800 caps d’arreu de Catalunya, es va parlar sobre la situació del moviment i es van reclamar a les administracions públiques les polítiques de joventut sensibles a la realitat associativa i la defensa de les activitats que s’hi duen a terme. A més, es van tractar temes com la Jamborinada i es van aprovar el programa i el pressupost del nou curs.

ago

Des de l’AEiG Bisbe Borràs volem felicitar al Jaume Agustí pel seu nou càrrec com a secretari general. En Jaume va anar a l’AEiG Ben Enllà de Reus i, fins l’any passat, va ser membre de l’Equip de la nostra demarcació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *